ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Nurettin Topçu Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Geçilmez...

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´U" Anma Günü kapsamında 12 Mart 2024 SalıGünü program gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı´ndan sonra  İstiklal Marşı´nın kabülünün ve  Mehmet  Akif ERSOY´un hayatının anlatımıyla devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirler yer aldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftasında deprem bilincinin oluşması adına okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Derslikler planlı bir şekilde boşaltılarak önceden belirlenen acil toplanma bölgelerinde toplanılıp süreç değerlendirmesi yapıldı.