ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Nurettin Topçu Ortaokulu

Nurettin Topçu Ortaokulu

YENİŞEHİR MAH. 1910 CAD. NO5 NURETTİN TOPÇU ORTA OKULU VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Tüm öğrencilerin öğrenebilirliği ilkesini benimsemiş. Yöresinde kaliteli eğitim veren. Gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip geliştiren, okul – Veli ( çevre ) ilişkisinin dayanışma ve işbirliğine dönüştüğü çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Yurdumuzun hemen her yöresinden, kültürel ve geleneksel çeşitliliğin harmanlandığı okulumuzda, ortak uyum ve armoniyi oluşturmak. Öz değerlerimizi koruyarak, yeniliklere ve gelişime açık, işbirliği, dayanışma, araştırma ve yaratma çabasının ön planda tutulduğu, Atatürk’ ün İlkeleri doğrultusunda, çağdaşlaşma ve ülkemizin yarınlarına olumlu katkılar sağlamayı amaç edinmiş aydın bireyler yetiştirmektir.
08.30-11.55 12.55-13.25
Şehir içi Dolmuşlar ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
YENİŞEHİR MAHALLESİ TOKİ 1.CADDE NO.5 VİRANŞEHİR ŞANLIURFA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindeki Yenişehir Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının içindedir. Okulumuz binasında Şehit Casım Yılmaz İlkokulu ve Viranşehir Özel Eğitim Meslek Okulu olmak üzere iki adet kurum daha bulunmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz bu yıl(2018-2019) açılmış olup ilk yılında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.